Известие

Collapse
No announcement yet.

Олеее.. Тая 145ца мноого харчи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Олеее.. Тая 145ца мноого харчи

Взех си преди една седмица Алфа 145 1.6 боксер 1996г.Водих я на майстор да ми смени маслото,в. и м. филтър.Каза,че като я е качвал на стенд(коетпо не ми се вярва) имало грешка в Л.сондата-изчистена била.Ама колата продължава да ми харчи 20 на 100-ПОМОГНЕТЕ.На какво можве да се дължи и какжо да правя.

Ами трябва ти свястна диагностика
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И моята харчи тез дни толкоз ... да не я караш студена и за по-малко? Щото това вдига разхода по принцип ... а, и Бобо, да питам в тази тема, дюзите ми както са за почистване (на празен ход се клати доста вече, та разбрах че са за почистване от една тема, мисля на Мъри) , това ще окаже ли влияние върху разхода?
      Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Оказва малко влияние на разхода ма може и да не клати от дюзи
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Да,наистина карам я на къси разтояниа и почти не загрява докато стигна до работа.Мислиш ли че наистина е от това?А поклаштането наистина ли е твоето силно шот и при мен има някво такова покласхтане дето викаш,ама леко и на пресекулки(не е постяно)

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
            Бобо, смених свещи както ми каза, диагностиката ти показа, че всичко е супер, но поклащането на празен ход остана и при мене.
            Не е много, но се усеща. На какво се дължи :фровн: Иначе не повече от 12 ми харчи.
            Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от koki
              Първоначално публикувано от Bobo
              Бобо, смених свещи както ми каза, диагностиката ти показа, че всичко е супер, но поклащането на празен ход остана и при мене.
              Не е много, но се усеща. На какво се дължи :фровн: Иначе не повече от 12 ми харчи.
              Разхода е ок Значи ако почистиш дюзите съвсем ще изчезне клатенето, но не мисля че е останало много от него
              sigpic

Comment

Да, ти видя как беше.
                Сега е на моменти само и е много слабо, ама дразни
                Ккде става това упражнение, щото все пак ме дразни.
                Аз съм музикант и ме влудява това неравномерно запецване
                Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от koki
                  Да, ти видя как беше.
                  Сега е на моменти само и е много слабо, ама дразни
                  Ккде става това упражнение, щото все пак ме дразни.
                  Аз съм музикант и ме влудява това неравномерно запецване
                  Ами свалят се дюзите и се носят на Дунев да се изчистят Мисля че беше по 12 или по 14лв на дюза цената Имай предвид че един ден си без кола
                  sigpic

Comment

Е това е гадното, ама ще го прейивея Днес смених ролките и ме попитаи как пкстувах в маршрутката сутрина! Сега нещо странично Ако си фен на някаква музка, аз съм насреща
                    Става дума заКласика, Джаз Рок
                    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от bibulse
                      Да,наистина карам я на къси разтояниа и почти не загрява докато стигна до работа.Мислиш ли че наистина е от това?А поклаштането наистина ли е твоето силно шот и при мен има някво такова покласхтане дето викаш,ама леко и на пресекулки(не е постяно)
                      Да точно от студът е.Аз с моита макар че е тц имам същият проблем 20 на 100 минавам 50-60 км на дем ма през 3 часа я паля в града 20, че и повече.
                      145 1.6 16v

Comment

Първоначално публикувано от webfusion
                        Първоначално публикувано от bibulse
                        Да точно от студът е.Аз с моита макар че е тц имам същият проблем 20 на 100 минавам 50-60 км на дем ма през 3 часа я паля в града 20, че и повече.
                        Имаш проблем. Не се лъжи.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

20л е луда работа, колкото и да е студена, на къси разтояния да се кара, все е много. работата маи е по-сериозна, нещо горивната смес маи е богата, а за тази работа има доста причини , и все са скъпи
                          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Не бе хора - това 20 не е нормално - аз последната седмица най дългата ми дистанция е била 3,8 км (всеки път стартирам студен и работи на място 2 минути) и ми даде 14-15 . Та то това ми се виждаше повечко а вие говорите за 20
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                              Не бе хора - това 20 не е нормално - аз последната седмица най дългата ми дистанция е била 3,8 км (всеки път стартирам студен и работи на място 2 минути) и ми даде 14-15 . Та то това ми се виждаше повечко а вие говорите за 20
                              И при мен е почти същото с изключение на това, че аз почти не попадам в зъдръствания. Но все пак ако се настъпва много още докато е студена.
                              146 1.6 Boxer '96

Comment

Working...
                              X